Популярна російська блогер і телеведуча Альона Водонаєва відома своїми імпульсивними висловлюваннями і оголеними фотографіями в соціальній мережі Instagram. Нещодавно знаменитість видала свою книгу під назвою "Гола". Так, артистка, під час косметичних процедур зізналася, що несподівано чтиво побило всі рекорди.

"Дівчатка мої, у мене для вас багато не просто крутих новин, а фантастичних, як усе життя жінки.
1. Ми побили ВСІ(!) рекорди.
Тираж книги був двічі (!) збільшений за день. «Гола» стала найбільш продаваною книгою сайту book24.ru менше ніж за добу! І це - ще передзамовлення, а не реальна книга.
2. Разом з Ексмо ми підготували для вас
купу крутих конкурсів. Будемо дарувати не просто смачну ціну на книгу, але ще й блокноти, знижки та багато іншого.
Вже скоро ловите в стрічці і сторіз.
3. Зараз видавництво активно займається тим, щоб дати кожному (!) хто оплатив передзамовлення можливість знижки 50% на блокноти. Днями буде вся інформація, я тримаю руку на пульсі і все роблю для вас.
4. Будуть презентації в Москві і в Пітері, куди можна буде приходити з купленими книгами. ВСІ книги я обов'язково підпишу, познайомимося, сфоткаємося і поспілкуємося.
5. Я домовилася для вас про передзамовлення в Україну. Скоро дам посилання, і вам НЕ ПОТРІБНО БУДЕ ПЛАТИТИ ЗА ДОСТАВКУ. Казахстан може замовити з сайту book24, в Білорусії книга надійде в продаж відразу.
З приводу Європи, Америки та інших країн скажу трохи пізніше, я роблю все, щоб книга була доступною кожній дівчині!
Ми з вами сколихнули ВЕСЬ книжковий ринок за один день! За один! Побитий рекорд по продажах і передзамовленню!
Значить правда, краса і внутрішня сила потрібна і важлива цьому світу. Спасибі, мої. Це - наша спільна перемога. І мої сльози радості вже другу добу не сходять з очей 🙏 Відпишіть тут в коментах, хто вже замовив книгу і хто буде на презентаціях 📝", - похвалилася успіхами Водонаєва. Всього за 4 години ролик зібрав 213 тис. переглядів, а фолловери почали розхвалювати свого кумира.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Альона Водонаєва показала голий знімок з ванної з кислотним рожевим волоссям. Так, артистка дуже відповідально підготувалася до культового американського фестивалю Вигпіпд Man.

Також знаменитість спробувала відучити фоловерів від шкідливої їжі і фастфуду з хотдогом у роті. Поїдаючи маленьку сосиску, Водонаєва ненароком згадала про колишнього.