7 березня 2019 року, оговтавшись після трагічної аварії, колектив Дизель Шоу приїде в Житомир, щоб виступити з пам'ятним концертом на честь загиблої Марини Поплавської. Про це в четвер, 15 листопада, пише Politeka. Концерт пройде напередодні дня народження актриси, яку справедливо називають Королевою гумору. Виступ Дизель Шоу в пам'ять про Марину Поплавську пройде в Музично-драматичному театрі імені І.кочерги в рамках Всеукраїнського туру.

Єгор Крутоголов,найколоритніший чоловік колективу, часто виступав партнером Марини Поплавської в номерах, розповів, що дуже символічно, що концерт в Житомирі пройде саме в цей день.

"Вона завжди жартувала, що любить більше свято 8 березня, ніж свій день народження. Тому що 8-го їй ніхто не нагадував про її віці. Думаю, ми обов'язково згадаємо номер Похмілля після 8-го березня, який спочатку писався під мене, але Яна Глущенко запропонувала змінити мене на Марину, і ми всі підтримали. По-моєму, вийшло дуже смішно", - каже Крутоголов.

Як раніше повідомляв Знай.uа, не встигнувши оговтатись від першої аварії, актор з Дизель Шоу потрапив ще в одну страшну ДТП.

У середу, 14 листопада, в Києві актор "Дизель шоу" Євген Гашенко потрапив у нову ДТП. Про це розповів сам шоумен відео на сторінці "Дизель Студіо" в Facebook.

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Показати ще

Відомо, що інцидент стався вранці, коли артист їхав на роботу, на студію записувати нову серію "Дизель ранок".

Також ми писали про те, що в Мережі знайшли моторошний зв'язок між останнім виступом Марини Поплавської та її загибеллю. Фанати називають це якоюсь чортівнею. Виявилося, в одному з номерів останнього виступу на груди актриси, яка незабаром загинула у страшній аварії, прикололи табличку з номером 6666. Це помітили користувачі, переглядаючи відео з останнього виступу актриси на відеохостингу Youtube.

Нагадаємо також, що в Мережі знайшли містичне пророцтво Марини Поплавської, якого шанувальники зробили висновок, що діва передчувала свою смерть. Останнім часом фанатів Дизель Шоу і Марини привернув один з її постів – там артистка поділилася віршем Юрія Візбора, що починається зі слів "Як хочеться прожити ще сто років". Шанувальники в коментарях висловили свої гіркі жалю про те, що цей вірш застосуємо тепер і до Марини

Шанувальники прокоментували вірш, сказавши, що це дуже символічна публікація.

"Дуже символічно... І сумно, що цей вірш тепер застосуємо і до Мариночці... Сподіваюся, вона знала, як її обожнюють люди, і бачить зараз скільком буде її не вистачати... Горе...", — написала Алла Рожкова.