Після участі у "Євробаченні" багато артистів закриваються в собі: якщо займають "не ті" місця, то в коментарях частенько зустрічають негативні відгуки про себе і це закінчується непередбачувано. Але тільки не Melovin. Для нього цей конкурс став знаковим і перевернув свідомість повністю.

Melovin – "український Дракула" після Євробачення

Melovin, учасник "Євробачення 2018"

"Якби мене клонували, вбив би себе відразу", - жартує співак, додаючи, що вже сам собі набрид, тому другої такої людини поруч точно не зміг би витримати.

Melovin, учасник "Євробачення 2018"

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Себе у музичній команді називає найбільшим веселуном, але може мовчати годинами: парадокс, якого окрім друзів ніхто не розуміє. Над жартами про себе вже може сміятися, хоча раніше було по-іншому:

Melovin, учасник "Євробачення 2018"

"Останнім часом справжнього гумору стало мало. У 90% випадків мені не смішно. Хоча це не означає, що хтось повинен робити гумор, який мені сподобається. Мені досі цікаво, звідки з'явилася фотографія мого паспорта. Я не люблю фотку в паспорті, ніколи нікому не показував, і раптом знаходжу її", - зізнався Melovin.

Melovin, учасник "Євробачення 2018"

За цей час він встиг обжитися у новій квартирі, новосілля святкував практично на підлозі. Але не завжди все було добре, не дають спокою привиди минулого:

Melovin, учасник "Євробачення 2018"

"Рік тому мене зрадила близька людина, я написав заготовку, але емоційно не був готовий її випускати. Зараз сталася подібна ситуація, і я вирішив, що все-таки потрібно вилити те, що таїться в затишних куточках моєї внутрішньої всесвіту. У мене постійно течуть сльози. Мені здається, мимоволі. Я в музичному плані якийсь мазохіст - мені важливо знову і знову проживати один і той же момент", - резюмував Melovin.

Дивіться: З тобою, зі мною, і годі (Official Audio) Melovin

Нагадаємо, Melovin розповів всю правду про стосунки із чоловікамиЯк повідомляв "Знай.ua", Melovin дечому навчився у провідниці. Також "Знай.ua" писав, слоган Євробачення-2019 присвятили скандальній переможниці.