Днями вихователька дитячого садка з Баришівки, що на Київщині, Олена Савраненко під псевдонімом Alyona Alyona випустила кліп на нову пісню.

Реперка презентувала відео на композицію під назвою "Голови". Відео не містить жодних спецефектів, протягом усієї композиції дівчина біжить крос і паралельно читає реп.

Відповідне відео було опубліковано на Youtube-каналі реп-виконавиці. Буквально за декілька годин кліп зібрав майже 5 тис. переглядів, користувачі активно коментують нове творіння гарячої виховательки.

Варто нагадати, що перший трек реперки Alyona Alyona вийшов у середині жовтня. Відео на пісню "Рибки" швидко стало "вірусним". За перші 2 доби набрало понад 150 тис. переглядів. На сьогодні ця цифра уже перевалила за 578 тис.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Нагадаємо, відомий український репер Freel презентував третій сингл зі свого майбутнього альбому "Спалах".

Трек названо "Шо там у хохлов" – така собі іронічна історія про російського філолога, якому щодня по телевізору показували жахіття, котрі нібито відбуваються в Україні.

Головний герой композиції пісні не витримує, збирає речі, бере підручники та словники, і їде на Донбас, "рятувати російську мову", яку, як йому сказали з екрану, там гноблять. Приїхавши, він з'ясовує, що все, м'яко кажучи, не зовсім так, як він думав.

Як повідомляв раніше Знай.uа, репери Каньє Вест і 6ix9ine потрапили під обстріл під час зйомок кліпу. Одна з куль влучила у вікно спальні.

Каньє Уест

Про це повідомляє TMZ.

У п'ятницю, 9 листопада Каньє Вест і Tekashi 6ix9ine знімали спільний ролик в особняку на Беверлі-Хіллз. Видавництво повідомляє про як мінімум вісім пострілів, один з яких потрапив у вікно спальні. На щастя, в результаті інциденту ніхто не постраждав.

На місце події прибула поліція, яка встановила, що стрілянина велася з автомобіля. На даний момент Каньє разом з гостями покинули маєток до з'ясування обставин інциденту.

Також Знай.uа писав про те, що український репер Freel випустив трек про бої за Донецький аеропорт.