Після тривалого мовчання Юлія Барановська, яку позаочі називають ймовірною коханкою Максима Галкіна, нещодавно вийшла з тіні і вирішила розповісти всю правду про роман із гумористом.

Подейкували, що дівчина може бути вагітною від нього, а сам комік має намір покинути Примадонну.

Максим Галкін та Алла Пугачова

Кілька тижнів поспіль від зіркової пари та "розлучниці" не було жодних звісток, Галкін тільки опублікував в Instagram красномовні фото спільного сімейного походу в театр, разом з Аллою і дітьми вони погуляли на дні народження доньки Ігоря Ніколаєва.

Максим Галкін та Алла Пугачова

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Та от Барановська заявила, що всі здогадки про зраду у родині Алли Борисівни – неправда, а роман з Галкіним нібито "взяли з повітря":

Юлія Барановська

"Той повний абсурд, який поширюють останнім часом про моє особисте життя, вже за межею! Але я зрозуміла, що на хворих людей не потрібно звертати увагу, не потрібно їм потурати. Інакше всю життя доведеться коментувати сміття з інтернету. Останній раз ми з Максимом бачилися на зйомках проморолика для нового сезону Першого каналу - це було три місяці тому. Про що тут говорити?"- запевнила Барановська.

Юлія Барановська

Юлія Барановська

Юлія Барановська

Максим Галкін, в свою чергу, ігнорує всі плітки і чутки. Зараз він знаходиться на гастролях у США, охоче ділиться фото з виступів і зустрічей з Крістіною Орбакайте.

Дивіться: Пугачову та Галкіна застали зненацька в Юрмалі

Нагадаємо, Пугачова відмовилася від концерту через важку хворобу. Як повідомляв "Знай.ua", розкрито невідомі подробиці особистого життя Пугачової до весілля з Галкіним. Також "Знай.ua" писав, Кіркоров і Галкін викинуть Пугачову з легендарного тріо.