У понеділок, 12 листопада, в родині української співачки Камалії, дружини мецената і мільярдера Мохаммада Захура, сталося страшне горе.

Про це співачка повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Камалія розповіла шанувальникам, що вона провела в останню путь рідну бабусю.

"Вона була дуже світлою, доброю і правильною людиною, шанованою друзями, колегами, сусідами і рідними, але, на жаль, з дуже нелегкою долею. Спочивай з миром, наша рідна! Вічна пам'ять! Царство небесне!", — написала під знімком певицаю

Дописники зірки висловили їй свою підтримку і залишили безліч коментарів з теплими словами.

Популярні новини зараз

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Зазначимо, що в 2003 році співачка вийшла заміж за мецената і мільярдера Мохаммада Захура, пара оселилася в Великобританії. Через 10 років у подружжя народилася двійня.

Нагадаємо, мільярдер Мохаммад Захур продав англомовне видання Kyiv Post одеському мільйонерові сирійського походження Аднану Ківан за більш ніж за 3,5 мільйона доларів.

Захур розповів редакції Kyiv Post, що Ківан заплатить "набагато більше", ніж 3,5 мільйона доларів. Однак він відмовився розкрити точну суму після продажу.

Мохаммад Захур очікує, що продаж видання завершиться до 1 квітня. За його словами, компанія Ківана вже перерахувала "істотну" авансову оплату. Видання намагалося взяти коментар у Ківана, але поки журналісти не могли з ним зв'язатися. Джерела повідомляють, що він виїхав за межі України.

Захур розповів, що Ківан запропонував йому купити Kyiv Post після того як почув, що мільярдер оголосив про його продаж. Під час зустрічей з Ківаном та іншими потенційними покупцями, Захур підкреслював, що не продасть видання тим, хто знищить його редакційну незалежність.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", співачка Камалія ніжно привітала чоловіка-мільярдера з днем народження.

Також портал "Знай.uа" повідомляв справжні імена українських зірок, про які ви не знали.