Американська поп-ікона Мадонна у свої 60 років продовжує активно вести сторінку в Instagram. На її сторінку в мережі підписані 12,4 мільйона користувачів, а артистка не забуває радувати їх новими фото. Цього разу поп-діва опублікувала миле фото з голлівудським красенем Леонардо Ді Капріо. І це не спроста, адже актор святкує день народження, а Мадонна вирішила його таким чином привітати.

Так, на знімку співачка позує в чорній мереживній сукні, поверх якої вона накинула строкатий піджак з незвичайним принтом. Її волосся розпущене і спадає на плечі, а на обличчі яскравий макіяж з акцентом на очі. Дивлячись на це фото, можна зробити висновок, що воно було зроблено раніше, адже на ньому Мадонна виглядає молодше, ніж зараз.

А от Леонардо Ді Капріо, здається знайшов еліксир молодості і завжди виглядає чарівно. На цьому знімку він обіймає Мадонну за плечі і дивиться в камеру. На ньому темно-синій класичний костюм, синя краватка в тон і біла сорочка.

Мадонна в підписі до фото зворушливо привітала актора. "З Днем Народження цю Дивовижну, Талановиту і Щедру Людину!". Шанувальники не залишилися байдужими до такого милого фото на сторінці поп-діви і почали коментувати його і залишати свої вітання Лео.

"Щасливого дня народження", "Мадонна, ви відмінно виглядаєте на цьому фото", "Щасливого дня народження. Виглядаєте прекрасно", "Happy Birthday", "Лео, насолоджуйтеся своїм днем народження", "Лео не тільки красивий зовні, але і красивий всередині. Ти чудовий! З днем народження", "Дивовижна Мадонна", "Ви жива легенда", "Дивовижно, що ви двоє", "Красені", "Мадонна, ви виглядаєте майже молодше за Леонардо", - пишуть шанувальники в коментарях.

Популярні новини зараз

"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка

Українців позбавляють відстрочки – що треба зробити негайно

До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Показати ще

Нагадаємо, ми повідомляли, що Мадонна вразила фанатів оголеними знімками.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, за що Мадонна любить Кремлівську дієту.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мадонна перетворилася в стареньку.