У понеділок, 12 листопада, стало відомо, що на телеведучу і співачку Ольгу Бузову подали заяву в поліцію. Про це розповіла адвокат Ганна Бутиріна, яка є заявником та представляє інтереси п'яти осіб, передають росЗМІ.

Повідомляється, що причиною звернення до правоохоронців є скандальна історія з подарунками Бузової в соціальній мережі.

Так, на своїй сторінці в Instagram співачка влаштувала розіграш автомобіля Mercedes. При цьому спонсорами конкурсу були блогери: за правилами, вони повинні були заплатити від 30 тисяч до 100 тисяч рублів за участь, а натомість отримати близько 100 тисяч «живих» підписників.

«Дані умови нею не були виконані. Постраждалі залишились без коштів і без підписників. Також вона розіграла автомобіль досить дивним чином», — пояснює ситуацію Бутиріна.

Вона додала, що за даним фактом були подані заяви про порушення кримінальної справи.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Як стверджують самі потерпілі блогери, замість підписників на їх сторінки прийшли боти, через яких вони понесли значні збитки. При цьому Mercedes все-таки був розіграний - його отримала одна з підписниць Бузової.

За словами представників Ольги Бузової, артистка лише рекламувала конкурс і ніяких підписників вона не обіцяла. Вони заявили, що співачка повинна була розіграти автомобіль, що вона і зробила.

Нагадаємо, що знаменитий блогер Іда Галич розповіла, що її якось підло обманула Ольга Бузова. Нібито співачка попросила Йду прорекламувати в Instagram її альбом в обмін на колаборацію, але не виконала свою частину договору.

Як повідомляв портал Знай.иа, Ольга Бузова вирішила прорекламувати бікіні відомого бренду. Так, артистка позувала в двох різних купальниках, однак щось пішло не так.

Також портал Знай.иа писав, що Ольга Бузова похвалилася дуже яскравими нарядами з новою колаборації Moschino і H&M, колекція яких викликала справжній фурор у світі шоу-бізнесу. Так, артистка позувала у золотом пуховику і високих чорно-золотих ботфортах.