Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новим чоловіком, обличчя якого все ще тримає в таємниці від шанувальників. Так, артистка виклала нову серію кадрів, на яких ніжно гладить свого улюбленого покаліченими ногами в області колін і паху.

"Головне в житті – кохати і бути коханими.🙏🏻❤️ І щоб поруч були кохані, якими хочеться дорожити, захоплюватися, яких хочеться любити, радувати, дивувати, ставитися з трепетом.🙏🏻 Любіть один одного, будьте в гармонії з собою і оточуючими. І вмійте радіти щастю і любові інших.👍🏼❤️ І не має значення, чиї ноги в чиїх руках, в шкарпетках або без них 😉 Головне, щоб була поруч людина, ніжки якої хочеться пригорнути до грудей і не тільки.. І який з радістю притисне до себе натруджені мої...😉🙏🏻💃🏼 І адже не багато можуть мати таку щасливу закоханість і відчувати себе щасливими від любові.🙏🏻😉❤️🌺", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери взялися коментувати: "Та там явно знову Міха на зимівлю прискакав, джинси його, такі ж заношені", "Фу...такі жахливі ноги. І таке не гарне фото. Краще Ви б його обняли. А не поклали свої милиці некрасиві на його брудні і не модні джинси","Цими пальцями проткнути людину можна", "Любовна любов,коли вона закінчиться,кінцівки краще не демонструвати,видовище страшне і неприємне!", "Наступного разу прямо в штани засуне ноги або в рот... Це вже просто якийсь жах. Доросла жінка, відома... веде себе, як дурна дівчинка".

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.