Не люблять запроданку Лорак в Україні, та і в Росії співачка мало кому потрібна. Раніше вона була естрадної дівою, яку за яскраву зовнішність і сильний голос фанати буквально носили на руках. Квитки на її концерти розліталися гарячими, як пиріжки, а тепер Лорак переживає не кращі часи. Ті, хто раніше був її прихильниками, тепер здебільшого називають її продажною співачкою. І чоловік її, Мурат, не дуже вірний. Ось і доводиться Лорак торгувати вже іншими пиріжками, щоб її знову помітили. Наряди Кароліни на сцені стають все більш відвертими, як і фотографії в Інстаграмі. Так, на останньому фото, викладеному Кароліною в Instagram співачка позує в образі Клеопатри, виваливши на загальний огляд свої груди, на які явно робить акцент.

Так, на фото Ані позує в дуже сексуальному вбранні, оздобленому каменями і різними ланцюжками.

Співачка виклала фотографію в Instagram.

Ані Лорак зробила явний акцент на оголених грудей, демонструючи значний бюст.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Деякі шанувальники стали порівнювати її з Клеопатрою і Шахіризадою, а інші вважають, що така відвертість недоречна.

"Для фільмів ХХХ?!", "Цицьки ох*єнні", "Хороший костюм, гарний вигляд відкривається", "гарні цицьки", - оцінили пікантне фото фанати.

Варто відзначити той факт, що за пару годин фото зібрало понад 37 000 лайків.

Як раніше повідомляв “Знай.uа“ , співачка виклала в Instagram фото з гастролей. Сидить у гастрольному автобусі. На ній проста спортивний одяг – толстовка і штани, а з плечей сповзла чорний пуховик. Під столиком Лорак дивно розсунула ноги – то чи місця мало, то так зручніше. Руки співачки складені на животі, вона не дивиться в камеру, а на обличчі якесь надутое вираз. Волосся розпущене, на обличчі легкий макіяж.

Також ми звертали увагу на фоторафию Ані Лорак в образі Фредді Мерк'юрі.

На фотографіях Лорак постала перед шанувальниками в короткому червоному платті з оригінальним принтом і пір'ям. При цьому співачка на фото стоїть на столі, навколо якого зібралися люди і, здається, ледь стримується, щоб не станцювати стриптиз. При цьому для порівняння разом зі своїми фотографіями, Лорак опублікувала фото Фредді Мерк'юрі.

А також ми писали, що співачка змінилася до невпізнання. Так, нещодавно Кароліна виклала фотографію, де вона позує стоячи і фотографує себе в дзеркало. Вона показала фанатам спортивний спосіб. Для фото співачка одягла теплу сіру кофту, чорні штани, кросівки і шапку на голову.

Фанати не змусили себе чекати і почали активно коментувати новий знімок в акаунті Лорак. Багатьом сподобалася фотографія і вони засинають артистку компліментами, але є і ті, кому знімок видався не дуже вдалим. Свою думку фанати висловили в коментарях до фото.