Популярна американська модель Кейт Аптон та її чоловік, бейсболіст Джастін Верлендер, вперше стали батьками.

Радісну інформацію новоспечені батьки повідомили на своїх сторінках в Instagram.

У середу, 7 листопада, знаменита модель народила чарівну донечку, яку назвали Женев'євою.

Зіркова матуся поки не показує прихильникам обличчя свого первістка. Дівчина опублікувала знімок у соцмережі, на якому видно носик та маленьку ручку дитини.

А от бейсболіст Джастін Верлендер опублікував щемливий допис, до якого прикріпив фото руки новонародженої дівчинки, яку тримають він та Кейт Аптон.

Популярні новини зараз

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

"Ласкаво просимо в цей світ, Женев'єва Аптон Верландер. Ти вкрала моє серце в першу ж секунду, як я тебе побачив" Джастін Верлендер

Нагадаємо, що 26-річна американська супермодель Кейт Аптон, яка вагітна своїм первістком, не кинула тренування в спортзалі і тримає своє тіло в тонусі. Зірка поділилася з шанувальниками в Instagram відеозаписами своїх тренувань, показавши виконання випадів з обтяженням.

Відео знімав тренер моделі Бен Бруно, який тренує Аптон ще з 2016 року.

"Випади з гирями в кожній руці і дитиною в животі. Здається, це дуже важко, але прекрасно бачити, що вона продовжує наполегливо працювати", – прокоментував Бен Бруно.

Як повідомляють американські ЗМІ, зірка зізналася, що нещодавно була змушена зробити перерву в тренуваннях, але потім повернулася до них. Вона розповіла, як змінилися її пріоритети та підхід до вибору вправ в залі.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", як багато хто пам'ятає, 26-річний Джордж Гарофало з Коннектикуту зламав безліч iCloud знаменитостей і злив в Мережу відверті знімки таких зірок, як Дженніфер Лоуренс і Кейт Аптон.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що дочка одіозного народного депутата від фракції "Опозиційний блок" Михайла Добкіна Алла показала першу фотографію свого новоржденних малюка.