Знаменита українська співачка Софія Ротару вперше прокоментувала музичний дебют своєї внучки Соні Євдокименко.

Довгий час Соня займалася модельним бізнесом: вона брала участь у численних модних показах і знімалася для відомих брендів. Проте нещодавно дівчина вирішила піти по стопах своєї знаменитої бабусі і зайнятися музикою. Днями Соня випустила свою першу пісню під назвою "Unbreakble".

Софія Ротару не залишилася осторонь і привітала онуку з початком співочої кар'єри.

"Дорога моя Софія! З прем'єрою! Будь щаслива!", — написала співачка на своїй сторінці в Facebook.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Багато шанувальників Ротару також висловили свою підтримку її внучці.

"Бабусю ми любимо багато років…успіхів і внучці! ВОНА немов Ваше ехо… вітаю", "Вітаю! Це Ваше спільне свято! Будьте щасливі!", "Софія Михайлівна, ваша Софія велика молодець! Дуже шикарна пісня! внучка явно пішла в Вас", "Яка у вас сім'я красива, онуки - щастя вам успіхів", — писали люди в коментарях.

Знайшлися навіть ті, хто вважає, що Соня в чомусь перевершила свою бабусю:

"По зовнішності у бабусі виграє, по вокалу безнадійно програє", — написали в коментарях до пісні Соні.

17-річна Соня Євдокименко поділилася новими фотографіями в своєму Instagram, на яких позує в одязі, що підкреслює її довгі ноги.

Раніше ми писали, що внучка Софії Ротару продовжує захоплювати відмінним почуттям стилю і стрункою фігурою. Напередодні вона розмістила в інтернеті свіже фото, на якому зображена в стильному вбранні: міні-шортах і сорочці з рукавами "летюча миша".
Користувачі мережі просто в захваті від образу молодої манекенниці. "Чудова", "Сама досконалість", "Ідеальна", - пишуть шанувальники дівчини.

Нагадаємо, нещодавно внучка Софії Ротару опублікувала фото з Сен-Тропе, на якому позує в красивому вечірньому платті з глибоким вирізом, оголивши засмаглу ніжку.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Софія Євдокименко привітала свою маму з Днем матері в Instagram відвертим фото в "голій" вишиванці.

Також Знай.uа" писав, що внучка Софії Ротару Софія Євдокименко продовжує підкорювати модельний світ, активно знімаючись в нових фотосетах.