Знаменита німецька супермодель Хайді Клум, яка нещодавно в образі Фіони зі Шрека підкорила вечірку на Хелловін, активний користувач Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Так, в цей раз модель опублікувала кумедне фото з коровою.

Так, на фотографії Хайді Клум позує сидячи навпочіпки біля корови і смикаючи її за вим'я. При цьому модель висунула язик і намагається зловити ним струмінь молока, який тече з корови, вим'я якої тягне Клум. Так сказати, супермодель намагається пити молоко прямо з корови.

До тварини Хайді Клум прийшла в не зовсім відповідному вбранні, але, оскільки на вулиці холодно, вона одягла теплий рожевий шарф, яскраву червону куртку і сонцезахисні окуляри. Волосся її розпущене і прикрите шарфом. Треба сказати, що модель так і не зловила струмінь молока ротом, тому, ймовірно, забруднила одяг.

Шанувальники в шоці від такої витівки своєї улюблениці і почали активно коментувати опубліковане фото в її записі.

"Не твоя мама – не твоє молоко", "Мені дуже огидно", "Не отримаєш нічого більш свіжого!", "Це огидно", "Тим не менш, фотографія дуже погана", "Це молоко від осла?", "Я думаю, що це може бути бик", "Мене вражає відсутність секс-жартів", "Це природно і нічого огидного, просто смішне фото", "Не смішно", - пишуть численні шанувальники Клум.

Популярні новини зараз

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Раніше повідомлялося, що Хайді Клум показала бурхливу молодість одним фото. Знаменита німецька супермодель Хайді Клум опублікувала архівне фото зі своєї молодості, на якому позує в купальнику. Так, на архівній фотографії супермодель позує біля відкритих дверей фургона. При цьому на ній один тільки золотистий купальник-бікіні. Хайді зухвало дивиться в камеру, тримаючись за дверцята автомобіля. Її волосся з об'ємним начосом, що було типово для того часу, розпущене. 45-річна модель не вказала, коли саме було зроблено це фото, але йому явно більше двох десятків років.

Нагадаємо, гола Хайді Клум уявляє, що їй 18.

Як повідомляв "Знай.uа", бездоганна Хайді Клум розкрила секрет ідеального тіла.

Також портал "Знай.uа" писав, що голу Хайді Клум застукали з новим бойфрендом в цікавому місці.