Популярний телеведучий і чоловік примадонни російської естради Максим Галкін, в одному з інтерв'ю з російськими ЗМІ, пішов від прямої відповіді про стан здоров'я Алли Пугачової, яка напередодні налякала своїх шанувальників заявою про хворобу.

Як передають російські ЗМІ, гуморист натякнув про те, що якщо він виступає з гастролями, то у нього в родині немає серйозних проблем. Також він зазначив, що чутки про серйозну хворобу його дружини, є перебільшенням.

"У мене гастролі в Канаді і, якщо я прекрасно гастролюю, значить, у мене в родині все добре... Якщо Алла Борисівна щось сказала, значить, вона вважала за потрібне рівно стільки сказати, скільки вона сказала",- повідомив Галкін.

Зазначимо, Алла Пугачева 10 листопада повинна була виступити на концерті Леоніла Агутіна, присвячений 50-річному ювілею.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

В Україні готується революція у житловій сфері

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Однак примадонна російської естради заявила, що змушена пропустити шоу через хворобу.

"Мріяла виступити на концерті Леоніда Агутіна і пісня така класна, але не зможу. Захворіла. Льоня, я тебе і твою музику обожнюю. Пробачь, що так вийшло", - написала Алла Борисівна в Інстаграмі.

У свою чергу Агутін зазначив, що повністю розуміє відмову Пугачової і побажав їй якнайшвидшого одужання.

"Ми впораємося, а Вас нам треба берегти. Пісню ще втілимо", - написав співак. Ймовірно, до ювілею артисти готували якусь нову композицію.

Крім того, повідомляється, що зараз Пугачова лікується у себе вдома, адже медики порекомендували постільний режим.

"Це застуда. Холодна осінь, десь продуло, напевно. Медики порекомендували поберегти себе, залишитися поки на постільному режимі", - розповіли друзі Примадонни.

Нагадаємо, Максим Галкин, який перебуває з концертним туром за кордоном, виступив перед жителями Торонто. Глядачі залишилися в повному захваті, якщо вірити відеозвіту, який Галкін опублікував в Instagram.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 69-річна Алла Пугачова, фото якої нещодавно показав її чоловік - Максим Галкін, знову здивувала фанатів своїм зовнішнім виглядом. Співачка прийшла підтримати свого друга - актора Олега Меньшикова, який представив прем'єру "Макбет". Фото з Примадонною з'явилися в Instagram Меншикова.

Також "Знай.uа" писав, в честь дня народження дочки Ігоря Ніколаєва та Юлії Проскурякової Вікторії знамениті батьки влаштували гучну вечірку з аніматорами, живими ламами і зірками російського шоу-бізнесу.