Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість подякувала всім дизайнерам, які наполегливо працюють для її шоу "Королева ночі". Так, артистка похвалилася найкреативнішими вбраннями, засвітивши всі свої принади.

"Дівчата з MÜ production приєдналися до нашої команди пізніше за всіх, але те, що вони зробили - справжня розкіш! Спасибі)", - сказала Полякова. Фолловери взялися коментувати: "Оля, у вас завжди шикарні костюми! 😍", "Оце,дупа!!!✌", "Мене лякає третє око і зябра трицераптоса😂😍😍😍 Це не просто костюм, це ціле мистецтво! браво майстрам😍♥️👏🏻👏🏻👏🏻😘😘", "Прям українська Леді Гага)", "Мені майже всі костюми сподобалися, крім золотого з очима.. там не видно Вашої розкішної фігури😊".

Популярні новини зараз

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.