Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість випустила кліп на пісню "Шантарам", режисером якого став Алан Бадоєв. Відеоробота вийшла дуже відвертою, тому незабаром артистка змогла похвалитися 2 мільйонами переглядів на Youtube.

"2.000.000 #ШАНТАРАМ Спасибі 💔 Це відео за посиланням у мене тут ☝🏼 Будьте обережні ...", - попередила фанатів Седокова. Фолловери не пройшли повз: "Ну тут явний недотрах. 12+ ще, хіба дітям таке можна дивитися?? Ваша старша донька теж, я так розумію, дивилася цей кліп і бачила все те, що відзняли. Ну це вже перебір. Не дарма заборонили на тб показувати цей кліп.", "Так, кліп викликає змішані почуття, сексуальності, болю, крові, пристрасті і божевільної краси❤️ Я думаю мета досягнута! Всі кого нудить, ввижається порно, хто не відчув, ну не ваше це, не дивіться і все", "Пісня гавно, Седакова збочена і вульгарна, куди котиться світ із таким несмаком!", "Так людину з віагри можна вигнати , а ось віагру з людини ні . Кожен новий кліп все відвертіше і відвертіше , страшно навіть уявити що буде в наступному. Ну все таки повинні бути рамки пристойності .".

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.