Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на Youtube. Нещодавно знаменитість у своїй рубриці "Запитання-відповідь" підняла дуже розповсюджену тему - що робити, якщо дитина вивіла вас із себе. Так, артистка вирішила ще й показати перший акторський дебют свого маленького сина Олександра.

"Нещодавно ми компанією дівчаток сиділи в кафе і спостерігали картину, знайому кожному до болю - соплячок років чотирьох впав на підлогу закладу та в біса сильно волав, просячи у мами,таким чином, шоколадне тістечко! Мама, покрившись плямами від безрезультатних умовлянь, взяла його за комір і нормально так на нього накричала! У підсумку, маленький маніпулятор притих, а мамині плями посиніли від завислої в повітрі пелени громадської ганьби!
Порушила тишу одна дівчина з нашої компашки : «Ось тому я і не хочу дітей - вони перетворюють нормальних жінок у монстрів» В результаті підвид мамашистих вступив у жорстку сутичку з підвидом чайлдфрі! І я подумала, що треба вийти за межі кафе, і обговорити це з вами! На каналі або по посиланню в моєму профілі я вже виклала свою думку в рубриці #вопросответ : «що робити, якщо дитина вивіла вас із себе?» І , як зазвичай, я з радістю почитаю ваші коментарі на цю невичерпну тему)) #вашаМаша П. С. Ну, і зацініть дебют Олександра 😉", - висловилася Єфросиніна.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Маша Єфросиніна присвятила свою творчість всім працюючим мамам.

Ще знаменитість розповіла все про те, як доглядає за волоссям.

Також артистка брала участь у популярному проекті "Танці з зірками", де її партнером став танцюрист Максим Леонов. Так, Маша вирішила поділитися першими враженнями від шоу.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

Показати ще