Відому британську актрису Емілію Кларк, яка отримала всесвітню популярність завдяки ролі Дайнеріс Таргарієн в серіалі "Гра престолів", помітили в компанії нового залицяльника.

Мати Драконів з новим обранцем "засікли" папараці під час прогулянки по вулиці Лос-Анджелеса. Парочка обіймалася і цілувалася у всіх на виду. Молодою людиною 32-річної знаменитості став 35-річний режисер і письменник Чарлі Макдавелл.

Актриса підігріла чутки про нового залицяльника і знімками в своєму Instagram. Кларк опублікувала фото, на якому досить прозоро натякає на нові відносини.

Нагадаємо, з'явилася ексклюзивна інформація про фінальний сезон популярного телесеріалу "Гра престолів", який знятий за мотивами відомої книги Джрджа Мартіна "Пісня льоду і полум'я".

Відповідний звіт, що містить відомості про останній сезон "Ігри престолів" з'явився в американському щотижневому журналі Entertainment Weekly. У цьому тижневику представлені інтерв'ю акторів з відомого телесеріалу, які розповіли про зйомки заключних серій.

Популярні новини зараз

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Показати ще

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", Дейенеріс Таргаріен і Джон Сноу з'явилися на першому фото зі зйомок восьмого сезону серіалу "Гра престолів". Кадр опублікував журнал Entertainment weekly на своїй обкладинці. Цей знімок був зроблений з час зйомок заключного сезону в Північній Ірландії, які тривали 10 місяців.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що всесвітньо улюблений серіал "Гра престолів" не вийде на екрани в задуманий термін. Автори ідеї поспілкувалися з журналістами і попередили про затримку старту останнього сезону. Назвали причини вимушеного перенесення запуску і обнадіяли шанувальників серіалу феєричним закінченням фантастичної саги.