Днями лідер гурту Rammstein Тілль Ліндеманн, якому приписують роман з українською співачкою Світланою Лободою, зробив гучну заяву, яка шокувала фанатів.

Соліст «Рамштайн» Тілль Ліндеманн вірогідний батько її другої доньки

Про своє ставлення до родини рок-зірка розповів у інтерв'ю РІА "Новости" під час свого візиту в Москву.

На превелике розчарування фанатів, Ліндеманн зявиви, що його давно не цікавить сімейне життя.

"З віком мені більше хочеться руху. Нудне сімейне життя не для мене, я не хочу сказати, що сімейне життя це щось погане, просто я дуже рано став батьком, у мене дві дочки, я не зміг насолодитися своєю юністю в повній мірі . Зараз мені, як тінейджери, хочеться движухи - скакати, стрибати. Діти виросли, все владналося - будинок, собака ", - розповів артист.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Показати ще

Тіль Ліндеман

Варто нагадати, що зараз Тіллю Ліндеманну - 55 років. Чоловік розлучений, у нього є 2 дочки, Нелі та Марія-Луїза. У 2007 році старша дочка Нелі народила Тіллі онука, Фріца Фіделя.

При цьому ходять чутки, що Тілль також є батьком другої дочки Світлани Лободи, яку та назвала гучним ім'ям Тільда. Про теплі стосунки між артистами свідчить і те, що саме Ліндеманн забрав Лободу з лікарні після операції на нирці.

Нагадаємо, німецький музикант, лідер групи Rammstein Тілль Ліндеманн приїхав до Москви, щоб забрати з лікарні свою пасію Світлану Лободу, якій нещодавно зробили термінову операцію. Музиканта "вислідили" журналісти і задали йому питання про стосунки з популярною в Росії співачкою.

Тілль Ліндеманн

Як повідомляв раніше Знай.ua, Світлану Лободу виписали з Боткінської лікарні Москви після термінової операції на нирках. У вівторок, 30 жовтня, 36-річна співачка залишила клініку, але не одна. Забрати її приїхав лідер гурту Rammstein – Тілль Ліндеманн.

Як вдалося з'ясувати, ледь дізнавшись про госпіталізацію Світлани, Ліндеманн прийняв рішення вилетіти в Москву. Заради цього Тілль відклав зйомки нового кліпу в Європі і, купивши звичайний квиток економ-класу (бізнес-класу в наявності не виявилося), відправився в російську столицю.

Також Знай.ua писав про те, що фанати Світлани Лободи забили справжню тривогу, коли стало відомо про хворобу співачки та операцію, яка послідувала за нею.