Вага американської моделі plus-size Ешлі Грехем становить понад 90 кілограмів, але для неї це не проблема. Пишнотіла красуня протягом багатьох років своїм прикладом мотивує жінок по всьому світу приймати своє тіло з усіма мінусами і плюсами.

Так, нещодавно модель-пампушка в черговий раз довела світові, що можна залишатися неперевершеною навіть маючи такі соковиті форми. Ешлі Грехем опублікувала у своєму Instagram нове фото, яке було зроблено фотографами паризької редакції модного глянцю Vogue. Треба сказати, що фотосесія Ешлі вийшла ну дуже гарячою.

Так, на фотографії plus-size модель позує в образі селянки, яка після трудового дня втомилася і спітніла. Ешлі стоїть біля води у довгій мереживний спідниці і короткому топі з рукавами-ліхтариками, який підкреслює соковитий бюст моделі. Волосся Грехем злегка розпатлане, а кілька пасом спадають на обличчя.

Відзначимо, що раніше модель-пампушка публікувала інші кадри з цієї фотосесії для Vogue. Так, на одному з фото Ешлі Грехем позує в образі селянки на сіннику. На ній довга червона сукня, а на голові хустка. У руках модель тримає косу, а за її спиною видно тюки сіна. Але фотографія вийшла дуже пікантною через декольте дівчини. Її груди буквально вивалилася з сукні.

Ще на одному кадрі модель з'явилася на огляд публіки селянкою з сапкою в руці. При цьому Ешлі наділа спокусливу сукню з глибоким декольте і пікантним розрізом на спідниці. Фото чорно-біле, тому неможливо визначити, якого саме кольору це вбрання. Фотографія знята як би в русі, і якщо б це було відео, користувачі побачили, як колишеться неприкритий бюст моделі на ходу.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Показати ще

Нагадаємо, пишногруда Ешлі Грехем вивалила свої принади у відвертій фотосесії.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ешлі Грехем похвалилася своєю найбільшою гордістю, і це не попа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ешлі Грехем показала себе без фотошопу.