Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно живе і працює в Росії, вперше після зради чоловіка опублікувала в мережі знімок з іншим.

Відповідна фотографія була оприлюднена в Instagram.

Виконавиця виставила кадр із за лаштунків свого концерту, на якому позує в гримерці разом з провінційним російським продюсером Борисом Рубіновським.

Що найцікавіше, на фото Лорак мило обіймає знайомого, а також досить ніжно висловлюється про нього в підписі до світлини. Деякі фанати вже встигли приписати Рубіновському і Ані роман.

"Той дивний випадок, коли людина живе своєю роботою і душею, і серцем. Спасибі за прекрасний вечір", — написала Кароліна.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Підписники зірки писали в коментарях, що пара досить гарно виглядає разом. Так як зараз Лорак перебуває "в активному пошуку" чоловіка, роман або інтимний зв'язок між Кароліною і Борисом цілком можливі.

Деякі фанати співачки зазначили, що Борис зовсім невідповідна кандидатура на роль партнера, так як він провінціал (продюсер проживає в місті Іжевську, РФ).

Нагадаємо, українська співачка Ані Лорак, яка переважно живе і працює зараз у Росії перебуває в процесі розлучення зі своїм чоловіком. Він змінив співачці і вона не змогла йому пробачити. Однак зважилася на зворушливе зізнання.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", скандальна українська співачка Ані Лорак вирішила в черговий раз підігріти інтерес до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала нову фотографію з гримерки в дивному вбранні.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий образ і обличчя без макіяжу. Знаменитість позувала в чорному, похвалившись масивними кросівками. Артистка порадувала шанувальників відмінною новиною: вона вирушає в тур зі своїм шоу "Diva".