Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, на якій позує в піджаку на голові тіло. При цьому посередині грудей з шиї звисає тонка чорна краватка.

"Сьогодні великий день! Рік тому ви почули нову NK. За цей час стільки всього сталося: сольний альбом "No Komments", круті хіти, 6 відеоробіт, атмосферне «Xmas with NK». Презентація #Peligroso на головних латиноамериканських радіо і ТБ-передачі до США. Вже другий рік я ділюся 13-річним досвідом роботи в шоу-бізнесі з молодими талантами в Х-фактор. Шалено щаслива, що мої улюблені проекти знаходять відгук у ваших серцях. Спасибі кожному з вас, мої дорогі шанувальники #NKfamily. За кожну прослухану пісню, куплений квиток на концерт і перегляд моїх відео! Ми одна велика родина! Радіо, телепрограмам і ЗМІ за підтримку! Завдяки вам мої пісні, кліпи і новини слухають, дивляться і люблять! Щаслива, що мене оточують найкращі з кращих! Це тільки початок!", - підписала фото Настя Каменських, а також подякувала багатьох людей в цьому пості.

Раніше повідомлялося, що Каменських після Хеллоуїна "заснула" під парканом. Співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, на якій показує всім новенький спортивний костюм. Настя сидить навпочіпки під парканом, при цьому закривши очі і підставивши обличчя сонячним променям. Для фото Настя одягла чорний спортивний костюм з яскравими помаранчевими вставками. Її волосся розпущене, а на обличчі майже немає макіяжу. При цьому в підписі до фото Каменських рекламує знижки в своєму магазині спортивного одягу.

Нагадаємо, Настя Каменських здивувала шанувальників новим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.