Популярний український співак Дмитро Монатік знявся для нового випуску журналу XXL.ua. Виявилось, виконавець уміє бути не лише романтичним та чуйним, але й гарячим ловеласом, який привертає увагу найяскравіших красунь. Днями Монатік довів це, знявшись у гарячій фотосесії з оголеними моделями.

Для глянцю популярний співак обрав стильний рожевий костюм та білі кросівки. Окрім цього, Монатік приміряв ще два стильні образи. Моделі, які знімалися разом з Дмитром, були оголені. Три екзотичні красуні постали перед камерою у звабливій спідній білизні, яка підкреслила їхні стрункі форми.

Що найцікавіше, Монатік не тільки прикрасив обкладинку журналу XXL.ua., але і став головним редактором видання на один випуск. Співак взяв інтерв'ю у Сергія Бабкіна та запропонував актуальні теми для видання. За словами представників XXL, артист відмінно впорався з роботою.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нагадаємо, що український співак Монатік показав новий кліп на пісню "Зашиває душу". Режисером ролика стала Таня Муінне, що не вперше співпрацювала з артистом.

Не встигли шанувальники Монатика порадіти від прем'єри пісні "Зашиває душу", як співак уже презентував кліп до хіту. Це восьма за рахунком робота артиста і Тані Муінне.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", український співак і кумир молоді Дмитро Monatik розповів про своє досить специфічному умови до організаторів його концертів. Так, в райдері співака чітко прописано, що в гримерці зірки завжди має бути шість плиток шоколаду: чотири - молочні і дві - чорного ".

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що MONATIK, який недавно оголосив Stadium Show "Love It Ритм" на НСК "Олімпійський" 1 червня 2019 року, презентував зворушливий промо-ролик будушего шоу.