Відомий український співак Олег Винник, улюбленець мільйонів жінок черговий раз опинився в епіцентрі уваги. Нещодавно він опублікував фото у військовій формі, яке неабияк спантеличило користувачів.

На знімок артистка звернув увагу на своїй сторінці в Facebook офіцер ЗСУ і блогер Анатолій Штефан.

"Одна з причин, чому я за Закон" Про носіння військової форми одягу "щодо осіб які не мають відношення до дійсної служби", - прокоментував він.

Популярні новини зараз

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Користувачі мережі негативно відреагували на фото Винника, більшість підтримали підтримали закон про заборону носити військову форму людям, які не мають відношення до української армії, нещодавно зареєстрований у ВР:

"Альфасамець на тихому полюванні", "прихильниці прибіжать і трусиками закидають", "Я давно кажу: заборонити камуфляж всім", "Клоун", "Та да, Винник у військовій формі – то вже занадто".

Втім, справедливості заради варто відзначити, що воювати Винник навряд чи збирався, а тим паче – хизуватися формою.

Співак просто ходив рибалити (улов на фото також помітний), а більшість чоловіків, які цим займаються часто купують у спеціалізованих магазинах форму такого типу.

Дивіться: "Ти в курсі" (Олег Винник)

Нагадаємо, українська комедія з Винником побила рекорди переглядів.Як повідомляв "Знай.ua", Винник здійснив давню мрію фанаток. Також "Знай.ua" писав, Виннику зробили незвичайний подарунок.