Відома модель, ангел Victoria's Secret і сестра світської левиці Кім Кардашьян, 22-річна Кендалл Дженнер, мабуть, єдина з родини, хто не вдавався до пластичних операцій. Дівчина пишається тим, що не має занадто пишних форм і часто хвалиться підтягнутою фігурою в Instagram. Нещодавно знаменитість грунтовно підготувалася до Хеллоуїну, встигнувши змінити безліч нарядів. Так, Кендалл вбиралася в фембота Остіна Пауерса, разом з сестрами позувала як ангел Victoria's Secret в еротичній білизні, а тепер перевтілилася в розкішну відьму.

"Не костюм, а стиль життя", - пожартувала Дженнер. За 16 годин фото зібрав більше 4 млн. лайків. Фолловери залишилися в захваті, проте багато хто відзначили, що в реальному житті модель дуже добра і чуйна.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кендалл Дженнер поділилася пікантним знімком у білому бікіні, розлігшись на дивані.

Також знаменитість нещодавно показала фоловерам дуже кардинальні зміни в зовнішності. Шокуюча коротка стрижка і дихальна маска - задумка фотографів всесвітньо відомого глянцю Love Magazine.

А ще Кендалл похвалилася дуже відвертою чорно-білою зйомкою в облягаючому боді і колготах, зробленою українкою Сашею Самсоновою.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще