Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка зараз бере участь у шоу "Танці з зірками", поділилася з підписниками в Instagram новим фото і розповіла новини зі свого зіркового життя. Відповідна публікація з'явилася на сторінці телеведучої в соціальній мережі.

Так, на фотографії Леся позує сидячи на сходинках і уважно дивлячись у камеру. На ній чорна футболка і яскраві леопардові лосини, які і стали предметом обговорення у коментарях до фото. На ногах Нікітюк прості чорні кросівки, а її руки складені на колінах. Волосся телеведучої акуратно укладене, а на обличчі яскравий макіяж.

"Сьогодні багато новин! Новий влог вже чекає вас на моєму #youtube. А ще новий випуск #ХтоЗверху. Дивіться сторіс", - підписала фотографію Леся Нікітюк. Судячи з геолокації на сторінці, телеведуча в леопардових лосинах сфотографувалася в танцювальній студії GolDance.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати нову публікацію на сторінці знаменитості. Думки з приводу Лесиного образу у шанувальників розійшлися. Комусь її вбрання сподобався, а інші назвали його немодним.

"Лосини колгоспні, виглядають так", "Знамениті Лесині леопардові лосини. Леся, ти прекрасна", "Леся, Ви дуже чарівна! Бажаю Вам всього самого світлого, доброго, радісного і, звичайно ж, перемог у конкурсах, де Ви берете участь!", "Леся, ти все красивіше і красивіше", "Кльові лосини", "Леопардики", "Леся, ти супер, ти мій кумир", "Класні штанці", "Леся, ти сильно худа для леопардових лосин", "Леся та леопардові лосини – це жесть!", - пишуть шанувальники в коментарях до фото Лесі Никитюк.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Нагадаємо, що Леся Нікітюк шокувала сексуальним образом на Хеллоуїн.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк піснею відповіла на образи Влада Ями

Також портал "Знай.uа" писав, що барбі Нікітюк в рожевому латексі показала свого Кена.