Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новою піснею. Так, за словами артистки, вона буквально "народила" трек про дивні стосунки і їй відразу стало легше. Про дату виходу нового хіта Анна поки замовчує.

"Позавчора я не могла дихати. Після літака, я приїхала на студію і написала її. Пісня, яка народилася з найдивнішого кохання. Вона народилася і стало легше. Дякую за допомогу @rostik_h . Напевно, це моє ліки, таке покликання. Я можу писати пісні і це моя місія. І так, я була дуже зайнята нею, щоб коментувати новини останніх днів. Ні, у мене немає хлопця. Ви переплутали. У мене є моя музика. будь Ласка, давайте писати про це .", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери не змогли пройти повз: "До мурашок🙏", "це нереальна пісня, які слова, емоція, просто разом з вами пережила її, Ви геній", "Анна ви просто космос,Ви в першу чергу чарівна жінка,прекрасна мати , чудовий поет,людина з глибокою душею!!! Спасибі Вам за Вашу творчість!!!!!", "Походу у мене скоро з'явиться улюблена пісня і вона буде на репіті. Така щирість не залишить байдужим".

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.