Українська супермодель і суддя програми "Топ-модель по-українськи" Алла Костромічова часто ділитися з шанувальниками новими фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу зірка також вирішила показати фоловерам нове фото і поділилася думками про подорожі і роботу.

На фотографії Алла позує на балкончику, сидячи на підвіконні і закинувши довгі стрункі ноги на балкон. Для фото модель одягла чорний шкіряний піджак, довгу чорну спідницю і вінтажні чорні босоніжки з золотистим принтом на носку. Вона сидить боком до фотографа і дивиться кудись у далечінь.

"Подорожі – мабуть, одна з найбільших переваг моделлінгу. Жити і працювати в країні значно цікавіше, ніж просто бути туристом. Ти переймаєшся побутом і культурою, вчиш мову, ходиш в супермаркет і їздиш на метро – стаєш її частиною. Я жила в Мілані, Парижі, Лондоні і Нью-Йорку, а побувала більш ніж у 100 містах по всьому світу на різних зйомках, показах і проектах. Колись сяду і порахую точну цифру. А поки враження: найдовший переліт 15,5 годин. NY – Тайбей. Найвіддаленіша локація – острови в Камбоджі. 8-е Чудо Світу: Велика китайська стіна, Статуя Христа в Ріо, Колізей... Як же я люблю свою роботу!", - підписала фото модель.

Шанувальники відзначили відмінний смак Алли Костромічової і почали писати компліменти в коментарях.

"Добре, що є така можливість працювати і подорожувати", "Це ідеальна робота!", "Ви як завжди прекрасні", "Красуня", "Класна", "Алло, ви звичайно трудяга, фігура клас, але підфарбуватися ж можна, у вас такі можливості!", "Це дуже захоплююче і цікаво не тільки подорожувати, але при цьому ще й працювати в різних країнах світу", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Нагадаємо, Алла Костромічова зачарувала льодяним образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Костромічова показала неймовірні перевтілення

Також портал "Знай.uа" писав, що Алла Костромічова поділилася секретами ідеального макіяжу.