Український співак Олег Винник, який днями виступав у Бердянську, оприлюднив фото незвичного подарунка, який йому вручили після концерту.

Олег Винник

Рибу, складену у вигляді букета, йому подарували шанувальники.

"Бердянський букет до пива", – підписав фото співак.

Фанати одразу ж взялися коментувати знімок улюбленого співака.

Популярні новини зараз

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

"Пальчики оближеш", "Слинкою ледь не вдавився", "Крутий букет", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, який нещодавно оскандалився в інтерв'ю, опублікував на своїй сторінці в Instagram кілька крутих знімків зі свого концерту в Дніпрі.

Так, на фотографіях український артист і улюбленець мільйонів жінок зображений під час своїх виступів на сцені в Дніпрі. Винник, як завжди, стильно одягнений, то він в ошатному костюмі, то в простих джинсах і футболці зі своїм фірмовим логотипом. До речі, щодо логотипу – він вже став частиною декорацій артиста на концентрах і зображений на різному одязі Винника, а не тільки на футболках.

Олег Винник

"Зіграли в Дніпрі концерт на біс! Третій у цьому турі. Спасибі, що завжди чекаєте. Дякуємо за повні зали", - підписав фотографії Олег Винник.


Як писав раніше Знай.ua, відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, який нещодавно оскандалився в інтерв'ю, опублікував на своїй сторінці в Instagram кумедне фото. На знімку артист позує посеред дороги, присівши на асфальті на подвійну суцільну. За словами Винника, він направляється в Дніпро.

В дорогу Олег Винник одягнувся відповідно – в простий спортивний костюм і кросівки. "Якщо дві суцільні, то ЧІТКО! P. S. Їдемо в Дніпро", - коротко підписав фотографію артист. Шанувальниці співака, яких в мережі охрестили вовчицями, у захваті від свого кумира, і залишають свої компліменти та побажання у коментарях до фото.

Олег Винник


Також Знай.ua писав про те, що український співак Олег Винник ніколи не приховував того, що армії його шанувальниць можуть позаздрити сотні колег по сцені.