Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала фото свого відпочинку на яхті в морі і запропонувала шанувальникам взяти участь у челенджі.

"Скучили? Нова мета в рамках #оbіцяюза100днів виконана. Ми задали хороший активний темп, але завжди потрібно дотримуватися балансу. Тому настав час перепочити, розслабитися і відпустити непотрібні думки. Пропоную приділити час медитації, йозі, релаксу, своєму внутрішньому світу. У метушливому світі це допоможе вам розставити все по правильних поличках. Не забувайте ділитися результатами. Для тих, хто ще не приєднався до нашого челленджу, нагадую, що зробити це дуже просто. Переходьте на @ob_do_promo_ua, читайте умови і слідкуйте за розіграшем призів. Почніть діяти і вигравайте подарунки! Можливо, пощастить саме вам і сертифікат на цілий рік занять спортом стане відмінним помічником для досягнення поставленої мети. А головний приз челленджу – поїздка в Німеччину! Зважуйся на більше! Дій!", - підписала фото Настя.

Зазначимо, що на фотографії Настя Каменських позує в профіль на палубі яхти у морі, а трохи вдалині видніються гори, оповиті хмарами. Для морської подорожі Каменських вибрала досить дивне вбрання – на ній сіре плаття на бретелях, яке більше нагадує нічну сорочку. Поверх нього – синя джинсова куртка, а ногах – білі кросівки. В руках Настя тримає коричневу сумочку. Її волосся распущене і майорить на вітрі, співачка сперлася об борти на палубі яхти і мрійливо закрила очі. Шанувальники написали багато коментарів до цього фото.

"Ефектна жінка на палубі корабля", "Ти така красива", "Казково красиво", "Так можна і чайку поцілувати", "Настя Каменських молодець. Талановита людина і талановита співачка", "Чудово", "Красуня", "Солодка", "Дуже скучила", "Люблю тебе", - пишуть фоловерів.

Нагадаємо, Настя Каменських здивувала шанувальників новим образом.

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.