Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила активно закликати людей на свій концерт. Для цього співачка оголосила в мережі флешмоб.

"Я знаю, де ти будеш 18 листопада. Мої хороші, я запускаю флешмоб. Хочу бачити вас всіх, хто буде зі мною 18 листопада. Виставляйте свої фото та відео з квитками на мій концерт, відзначайте мене і ставте хештег #язнаюгдеябуду18ноября. Найкреативніші з'являться в моїх сторіс. Квитки на моє шоу можна придбати за посиланням у шапці профілю", - підписала опубліковане фото Ольга Бузова.

Але не фоловерам сподобалася така ідея Ольги продати побільше квитків на свій концерт. Багато користувачів розкритикували Бузову за цей флешмоб, однак, найвідданіші фанати залишають компліменти і беруть участь у флешмобі своє улюблениці. Ось, що пишуть люди в коментарях.

"А я не піду і дуже рада", "Оля, яка ж ти молодець, ти так стійко все переносиш, що боляче, дуже боляче від того бруду, який ллється", "В туалеті ср*ти буду!" "Шукаю такі крапельки, щоб очі такі ж були гарні з білими і навіть трохи блакитними білками. Де взяти?" "Макіяж красивий", "Одні малолітки пишуть коменти, піпєц, що сказати... Кумири і дешеві авторитети", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, Бузова зганьбилася на весь Instagram. Скандальна співачка опублікувала фото в пуховику і нарвалася на критику від шанувальників.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що помолоділа Бузова знялася в рекламі шампуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова шокувала результатами пластичної хірургії.