Українські зірки можуть легко заткнути за пояс зірок Голівуду своїми божевільними забаганками, які висувають у райдерах.

Про дивацтва закордонних зірок у вимогах до організаторів виступів відомо багато. Так, наприклад, Мадонна просить встановлювати в номерах одноразовий унітаз, а Елтону Джону потрібна кімната з температурою в + 16ºС для колекції його окулярів.

А про примхи українських селебрітіз ми дізнались в одному з конкурсів шоу "Хто зверху?" на Новому каналі, розповів Сlutch.

Незвичайні пункти в райдерах Лесі Никитюк, Нати Сміріної, Руслани та Регіни Тодоренко відгадувала чоловіча команда у складі Сергія Притули, Антона Савлепова, Андрія Шабанова та Ігоря Кондратюка.

"Ми всі – артистки, і у всіх нас є райдер. Це такий папірець, який відправляєш перед корпоративами замовникам, і там написано, що має бути у тебе в гримерці. Устриці, чи знаєш, півсвині, молоко, хліб, сметана, лімузин. У кожному з наших райдерів є цікавий пунктик. Вам належить відгадати, у кого який", – заявила завдання ведуча "Хто зверху?" Леся Нікітюк.

З варіантів – насіння чіа, спиці для в’язання, спальний мішок і тайський масаж.
Про те, хто ж з дівчат возить з собою на корпоративи таіландок, читайте далі.

Леся Никитюк: спальник

"Я часто їжджу потягом Київ-Хмельницький (Хмельницький – рідне місто ведучої Нового каналу, і буває вона там не рідше, ніж раз на місяць, – прим. ред.), і там завжди дуже багато людей. Тому я люблю возити з собою спальні мішки: раптом доведеться ночувати в вантажному вагоні, а я відмінно проведу там час! А взагалі, після довгих переїздів іноді і в гримерках доводиться спати. Тому…", – зазначила Леся Нікітюк.

Руслана: насіння чіа

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Всі знають, що я схиблена на якісних дієтах, – розповіла співачка. – Адже щоб витримати мої навантаження, потрібно дуже правильно харчуватися. Тому насіння льону, чіа, кунжуту, маку – завжди є в моєму раціоні. Поділюся рецептом: перемішуєте все це насіння з родзинками, карпатським медом, додаєте трохи какао, перемелюєте. І виходять неймовірні домашні, корисні солодощі! ", – розповіла Руслана.

Регіна Тодоренко: тайки

Про незвичайний пункт з райдера Регіни вирішила розповісти Леся Нікітюк. Тодоренко, до слова, була не проти – в цей момент масажистки вже щосили розминали їй руки.

"Колись, під час подорожей, Регіна Тодоренко замовила собі масаж. Він їй категорично не сподобався. Тайки-масажистки образилися, і з тих пір всюди супроводжують Регіну. Просять, щоб вона навчила їх робити класний масаж! ", – розкрила секрет Леді Ле.

Ната Сміріна: спиці для в’язання

"Я креативна людина, – посміхнулася дівчина і … вставила довгі спиці в свою зачіску. – Тому використовую спиці, як прикраса – заколювати ними волосся. Багато хто називає їх моїми антенами", – зізналася Ната Сміріна.

Нагадаємо, 19 жовтня Леся Никитюк відсвяткувала свій 31-й день народження. Зірка показала, як купається у квітах і повітряних кульках та похвалилась своїм маленьким другом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Леся Никитюк відповіла на образи Влада Ями піснею.

Також "Знай.ua" писав, вагітна Регіна Тодоренко в рожевому латексі розірвала танцпол.