Відомий американський співак Джастін Бібер та його наречена Хейлі Болдуін ще не встигли одружитися, але вже посварилися через Селену Гомес. Принаймні, так вважають шанувальники зірок та журналісти жовтої преси.

В цю драму довелося втрутитися навіть знаменитому батьку дівчини, колишньому чоловікові Кім Бессінгер.

Історія сталася під час ланчу з батьком Хейлі, містером Стівеном Болдуїном. Все проходило добре, зіркова пара спокійно їла, вони жартували, спілкувалися. Тим не менше, за словами очевидців, щось вийшло з-під контролю. Про це пишуть американські таблоїди.

"Між Хейлі і Джастіном виникла суперечка, в ході якої Бібер дуже різко жестикулював руками. Через деякий час до їхньої розмови втрутився батько дівчини", - заявив офіціант.

Популярні новини зараз

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Тим часом, поки сам Джастін знаходився весь на емоціях за столом, батьку Хейлі довелося відвезти доньку, яка ледь не розплакалася і привести до тями.

Останнім часом Джастін часто сумує за Селені Гомес — своєї колишньої дівчини, і дуже переймається за її здоров'я, що, звичайно, не подобається його нареченій. Це вже друга сварка за тиждень.

Варто нагадати, що Хейлі Болдуін стала відомою не тільки завдяки своїм заручинам з Джастіном Бібером, але і досить успішною кар'єрою моделі. У листопаді 2017 вона отримала титул "найвпливовіша дівчина в світі стилю" на церемонії FN Achievement Awards 2017.

Хейлі називає своїми секретами стрункості досить очевидні речі: вона регулярно займається спортом і правильно харчується. Вона каже, що не обов'язково постійно себе обмежувати, досить намагатися вживати корисні продукти і пити багато води.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що зірка популярного серіалу "Гра престолів" Софі Тернер, різко змінила свій імідж, яка до проекту була молодою акторкою-новочком і невтомною прихильницею Джастіна Бібера.

Коли дівчина отримала славу, вона продовжувала від усієї душі обожнювати співака. І саме тому її знайомство з Джастіном в живу стало провалом, на думку Софі. Так, під час інтерв'ю на ток-шоу Джеймса Кордена 22-річна акторка розповіла, як це сталося.

Нагадаємо, Джастін Бібер заради нареченої ризикне мільйонами доларів.

Як повідомляв Знай.uа мільйони в сльозах і розпачі: Джастін Бібер одружився.

Знай.uа писав, Селена Гомес перетворила свої груди на два глобуси.