Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка все частіше публікує рекламні пости, тому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів.

Так, в цей раз старіюча артистка показала відео з будинку престарілих в Санкт-Петербурзі, в який здала свого хворого батька. Не обійшлося в її публікації і без реклами. Здавалося б, можна обійтися, адже нещодавно вже рекламувала це місце, але ж ні, Волочкова перетворила все у фарс, прорекламувавши пансіонат, де перебуває її батько.

Так, на відео Анастасія Волочкова показала, як її вітали співробітники будинку престарілих в Пітері. Спочатку вона станцювала з букетом білих троянд у руках, а потім "купалась" в ріденьких оваціях від працівників пансіонату.

"Влаштовуючи тата в пансіонат "Опіка" в Пітері, я переживала. А мене зустріли з піснями і баяном. А адже мій тато грав на баяні приголомшливо, коли був здоровий, до інсульту... До сліз такі моменти. Дякую директорам, лікарям, кухарям, доглядальницям "Опіки" за таке добро до мого батька", - підписала фото Волочкова.

Проте навіть найвідданіші шанувальники артистки обурені тим фактом, що Волочкова здала рідного хворого батька в будинок престарілих, яким по суті і є цей пансіонат. Розгнівані фолловери висловили своє невдоволення в коментарях до відео.

Популярні новини зараз

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

"Ну це вже зовсім... Я завжди Настю захищала. Але відправити батька в будинок престарілих і від цього влаштовувати танці? Ну це якось зовсім не до місця. Настя, а на батькових похоронах, ви ламбаду танцювати будите?", "Зозуля – ні більше, ні менше", "Хіба за таких обставин танцюють?", "Соромно за вас", - пишуть розчаровані користувачі.

Нагадаємо, Волочкова зганьбила батька на весь Instagram, фанати обурені.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що вульгарна Волочкова подалася в монастир.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова показала своїх волохатих друзів.