У групи Mad Heads, авторів гучних хітів «На морі» і «Надія є», була дворічна творча перерва, з тих пір як фронтмен, Вадим Красноокий, переїхав на ПМЖ до Канади. Фанати встигли скучити за їх драйвовою музикою, але ось тепер Вадим представив абсолютно нехарактерний для нього, дуже глибокий і ліричний трек «Прощавай».

В тексті пісні Красноокий відверто розповідає про те, чому поїхав з України, і які почуття при цьому зазнав. З країною виконавець розлучався, як з коханою дівчиною – з болем, але надією впустити в своє життя щось нове.

Ця пісня для Вадима з розряду дуже особистого. Красноокий написав її про свої внутрішні терзаннях, глобальні змін в особистому та професійному житті. Але, як істинний творець, Вадим написав її так, щоб кожен слухач знайшов у ній щось своє. Адже кожен з нас в цьому житті відпускав якийсь певний період, людину, або подію, і прощався – з болем, але розуміючи, що це необхідно.

"У цьому світі нічого не буває назавжди. Все закінчується, як погане, так і хороше. Хочемо ми цього чи ні, але нам усім доводиться відпускати, прощати і рухатися далі. Це безумовно боляче, але так само і дає надію впустити в своє життя щось нове. Ця пісня – той самий момент переходу від одного етапу до іншого, як маленька смерть і відродження. Для мене особисто це пов'язано з рішенням отримати досвід виживання в чужій країні і почати все з нуля. Це дуже цікавий експеримент для того, щоб відчути чого ти стоїш сам, без друзів і підтримки. Тільки виходячи із зони комфорту людина здатна реально оцінити себе і свої можливості" – розповідає лідер гурту Mad Heads Вадим Красноокий.

Раніше Знай.иа писав про те, як живе Любомир Мельник – найшвидший піаніст у світі, який також виїхав з України. У матеріалі йдеться про творчий шлях генія. До речі, Мельник зовсім не планує повертатися в Україну – йому комфортніше проживати за кордоном. В одному зі своїх інтерв'ю піаніст зізнавався, що одного разу приїзд на батьківщину після довгої розлуки шокував його в негативному сенсі.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що беззмінний лідер гурту Тартак Олександр Положинський написав емоційний хіт для футбольних уболівальників. Відео швидко розлетілася по всьому Інтернету, а пісня тепер нерідко звучить зі стадіонів.

І наостанок – відмінна новина! Скоро в Київ приїжджає з концертом легендарний співак та композитор Стінг. Дізнайтеся, коли це буде і де купувати квитки.