У вік інтернету навколо повним-повно недостовірної інформації, яку часто розповсюджують навіть найбільш авторитетні ЗМІ. Читайте в матеріалі Clutch про зірок, яких поховали у мережі.

Валерія

В 2016 році ЗМІ щосили писали про те, що Валерія загинула в серйозній аварії, а її чоловік Йосип Пригожин лежить в реанімації. Звичайно, це брехня, адже співачка досі жива і здорова.

Микола Расторгуєв

Популярні новини зараз

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Соліста групи "Любе" ЗМІ ховали не один раз. Можна було прочитати матеріали про те, що Расторгуєв помер від раку, у ДТП і розбився на лижах. Сам Микола до таких чуток ставиться по-філософськи.

Гуф

У свій час фраза "Гуф помер" стала інтернет-мемів. А тема досить неприємна: в 2011 році в аеропорту Домодєво був теракт, після якого з'явилася інформація, що репери Гуф і Баста загинули разом з десятками людей. Чомусь з них двох саме Гуф прославився як мертвий музикант, хоча досі живе і не хворіє.

Леонід Якубович

В 2016 році з'явилася інформація, що ведучий "Поле чудес" загинув у автокатастрофі. Сам Якубович кумедно це прокоментував: "Так, це правда. Сьогодні вже 40 днів, як я помер".

Йосип Кобзон

Через затяжну хвороби майже кожні півроку ЗМІ писали про те, що Кобзон загинув. Правда, остання новина виявилася вірною - співак помер у серпні 2018 року.

Діма Білан

У 2017 році Білан сильно захворів і виглядав так погано, що ЗМІ почали говорити про його смерть. Шанувальники було шоковані, і лише пост у соцмережі самого Діми зміг розвіяти чутки.

Алла Пугачова

У травні 2018 ЗМІ трубили про те, що Пугачова загинула від передозування наркотиками. На щастя, співачка майже відразу спростувала ці чутки у своїй соцмережі.

Нагадаємо, Пугачова вирішила розірвати шлюб з Галкіним. Свідоцтвом став недавній вихід Примадонни в світ.

Раніше Знай.ua повідомляв, Діма Білан показав свою подорож до Непалу.

Також Знай.ua писав, вдова Кобзона поділилася подробицями особистого життя.