Відома американська фітнес-модель Ана Чері, яка не упускає можливості показати світу свої соковиті принади і є чи не найпопулярнішою дівчиною Instagram, в черговий раз продемонструвала свої ідеальні форми. Відповідний знімок зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі.

Так, на фотографії дівчина показує фоловерам свій звичайний ранок, який вона починає з пробіжки. От тільки замість буденного спортивного костюма, який прості смертні надягають для пробіжки, Ана Чері вибрала лосини і короткий топ на блискавці. Крихітна одежина ледь стримує пружний бюст дівчини, а не до кінця застібнута блискавка дає можливість шанувальникам детально розглянути декольте дівчини.

На фото видно, що спортивну кофту дівчина кокетливо зав'язала на талії, в черговий раз підкреслюючи округлі стегна. Волосся моделі розпущене, а на голову вона одягла кепку в тон кофті. При цьому Ана Чері грайливо дивиться в камеру та бажає всім доброго ранку.

Раніше повідомлялося, що Ана Чері показала на відео, як качає попу Так, в цей раз Ана Чері показала шанувальникам, як досягти таких же соковитих форм як у неї. А саме, вона опублікувала спокусливе відео з тренування в залі. Щоб підкреслити всі принади своєї фігури, модель одягла щільні легінси і спортивний топ кольору хакі. На відео звучить ритмічна музика, яка додає пікантності заняттям Чері в спортзалі.

Під час свого еротичного фітнесу (а інакше його не назвеш), модель стрибає з гумкою на ногах, піднімає гантелі та гирі, присідає і якомога частіше виляє сідницями на камеру. В кінці ролика Ана Чері демонструє накачані руки і мило посміхається.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Нанадаємо, Ана Чері не змогла натягнути топік на величезні персики.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ана Чері роздяглася, щоб розкрити рецепт краси.

Також портал "Знай.uа" писав, що спідниця голої Ани Чері розійшлася по швах у самому пікантному місці.