Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала шанувальників новими фото разом зі своїм колегою по сцені – Олексієм Завгороднім, більш відомим як "Позитив". Зірка також повідомила фанатам, що вони з Олексієм стали героями листопадового випуску журналу Cosmopolitan. Все це співачка опублікувала у своєму мікроблозі в Instagram.

Так, на фотографії, якою Надя похвалилася в соціальній мережі, вона позує разом зі своїм колегою Олексієм, який більше відомий під псевдонімом "Позитив". При цьому на фото співак сидить навпочіпки, в той час, як Надя присіла пружною попою йому на плече. Зазначимо, що для зйомки в глянці солісти "Время и Стекло" приміряли яскраві вбрання – Олексій в червоних штанях, футболці і різнобарвній куртці, а Дорофєєва в яскраво-жовтій відвертій сукні з леопардовим принтом. На дівчині яскравий макіяж з чорними губами, а її волосся зібране ззаду.

"Хей! Зухвалі тренди осені в стильній зйомці @vremyaisteklo для свіжого @cosmopolitanukraine. Шукай більше фото в листопадовому номері", - підписала кадр Надія. Шанувальники не залишилися байдужі до нової публікації в акаунті Наді і почали розхвалювати артистів. Багато фоловерів навіть позаздрили Позитиву з-за того, що йому на плечі всілася красуня Дорофєєва. Ось, що люди пишуть в коментарях до фото.

"Дуже гарно", "Що з Позитивом, йому не погано?", "Надя, я дуже-дуже люблю "Время и Стекло". У мене навіть фотка є", "Воу, тихше, дитинко", "Попа сексі", "Попу від нього далі", "Дантес куди дивиться?", "Льоша якось ніяковіє. Ні, ну я теж ніяковіла, якби чиясь дупа сиділа на моєму плечі. Ще б на пику посадили, взагалі кайф був би", "Дивись Позитива не розчави", "Плече товариша поглинула", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, живіт напівголої Дорофєєвої викликав безліч суперечок.

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дорофєєва показала, як радує чоловіка кожен день.

Також портал "Знай.uа" писав, що Дорофєєва зізналася, коли народить.