Світлана Лобода перенесла термінову операцію на нирці.

Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на інформацію джерел в одній з московських клінік, куди вчора госпіталізували 36-річну артистку.

Повідомляється, що медикам вдалося стабілізувати стан співачки. Однак на найближчий тиждень їй призначено суворий постільний режим.

Наразі всі дати концертів Світлани в Москві, заплановані на кінець жовтня, переносяться. Більш детальна інформація, за словами представників співачки, незабаром з'явиться на сайті концертного залу Crocus City Hall.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Зазначимо, що напередодні російські ЗМІ повідомили, що Світлана Лобода втратила свідомість просто під час репетиції до шоу. Під час виконання складного танцювального номера вона відчула різкий біль в спині і зомліла.

Її терміново доставили в московську клініку з підозрою на обструкцію нирки.

Як пояснюють медики, обструкція нирки - це дисфункція, яку можна швидко усунути при оперативному медичному втручанні. Судячи з усього, допомога прийшла вчасно.

Нагадаємо, Світлана Лобода пояснила, чому дала своїй другій дитині таке дивне ім'я - Тільда. В цьому імені знаходиться сила і таємниця, вважає співачка. Під час інтерв'ю російським ЗМІ вона повідомила, що довго не могла зупинитися на якомусь певному імені для донечки і називала її "маленька".

Як повідомляв портал "Знай.ua", недавно Світлана Лобода з'явилася на обкладинці популярного чоловічого глянцю GQ і дала інтерв'ю.

Також "Знай.ua" писав , Світлана Лобода, яка нещодавно народила другу дитину в США, блиснула на закритті конкурсу "Нова хвиля" в Сочі. Лобода з'явилася на червоній доріжці в карколомній короткій сукні кольору металік, яка оголила стрункі довгі ноги артистки.