В королівській родині не все так гладко, як може здатися на перший погляд. Інсайдери повідомляють, що страшний конфлікт розгорівся в сім'ї принца.

Так, за інформацією джерел, принц Чарльз скоро знову стане холостим: герцогиня Ротсейська Каміла Паркер-Боулз збирається подати на розлучення, причому хоче зробити це якомога швидше. Герцогиня оголосила сімейству, що хоче отримати кругленьку суму за те, щоб світ не дізнався про особисті таємниці монаршої сім'ї: за 13 років шлюбу важливих і неприємних фактів по всій видимості накопичилося чимало.

Журналісти пишуть, що Камілла висунула цю вимогу, оскільки дуже сердита, а її мовчання нібито коштує 400 мільйонів доларів. Інсайдер повідомляє, що чорна кішка пробігла між Каміллою і Чарльзом після візиту до Шотландії, коли пара повернулася додому.

Популярні новини зараз

Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Показати ще

Погана жінка: принц Гаррі приголомшив світ зізнанням

Нещодавно принц Гаррі приголомшив британців, коли вперше дозволив собі розповісти, які почуття він переживає по відношенню Камілли Паркер-Боулз, що стала після шлюбу з Чарльзом герцогинею Корнуольською.

До цього більшість британців гадала, що він ненавидів Каміллу. Адже саме її прийнято вважати причиною, чому доля чарівної мами Гаррі — принцеси Діани - склалася так трагічно. Каміллу, яка була коханкою Чарльза до шлюбу з Діаною і не припинила близьких стосунків з ним після весілля, звинувачували в тому, що подружжя мами Гаррі та його батька виявилося таким нещасливим.

Нагадаємо, Меган Маркл вагітна, і це вже офіційно. У королівській родині скоро з'явиться ще один спадкоємець, або не один.

Як раніше повідомляв "Знай. ua", стало відомо, який титул отримає дитина. Титул буде залежати від прихильності королеви і статі дитини.

Також "Знай. ua" писав про те, що жінки всього світу влаштували мовчазний бойкот Меган Маркл. Майбутню маму називають черствою і бездушною після єдиного вчинку.