У вівторок, 23 жовтня, стало відомо, що широко відомий режисер Гильермо дель Торо анонсував дебют в анімації і зняв мюзикл за мотивами казки про дерев'яного хлопчика Піноккіо. Так, популярний стрімінговий сервіс Netflix домовився з ним про зйомки проекту.

Історія мультфільму буде відбуватися в Італії 1930-х років під час правління Беніто Муссоліні. На переконання режисера, фашистська епоха в італійській історії ідеально підходить для роздумів на тему того, ким краще бути: маріонеткою або людиною.

Піноккіо

Варто відзначити, що зйомки мюзиклу почнуться вже цієї осені. Гільєрмо дель Торо також стане і продюсером і сценаристом проекту.

"Немає такої художньої форми, яка вплинула б на мене більше, ніж анімація, немає іншого такого персонажа, з яким я відчував би таку особисту зв'язок, як Піноккіо. В нашій історії Піноккіо — невинна душа з безтурботним батьком, втрачається в цьому незрозумілому світі. Він відправляється в незабутню подорож, яка змусить його зрозуміти батька й реальний світ. Я вже давно, скільки себе пам'ятаю, хотів взятися за цю історію", — розповів він.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Уточнимо, що дель Торо працював над сценарієм "Піноккіо" протягом декількох років, але в листопаді минулого року режисер заявив, що не зможе реалізувати проект, після того як йому не вдалося домовитися про умови співпраці з Amazon.

Гільєрмо дель Торо

Нагадаємо, що сервіс Netflix заявив, що вже визначився з актрисами на ролі Цири і Йеннифер в серіалі "Відьмак". Так, принцесу Цинтру і Дитя призначення втілить Фрейя Аллан, а чарівницю – Аня Чалотра.

Як повідомляв портал Знай.uа, не так давно стало відомо, хто отримав головну роль у перезапуску легендарної "Вестсайдскої історії", яким займеться голлівудський режисер Стівен Спілберг.

Також портал Знай.uа писав, що Netflix готує технологію інтерактивного телебачення, яка дасть глядачам можливість впливати на сюжет і самим вибирати, чим закінчиться серіал.