Відома світська левиця Хлої Кардашьян, рідна сестра Кім Кардашьян, вирішила дуже трепетно привітати свою сестричку в Instagram. Так, Кім 21 жовтня виповнилося 38 років. З цього приводу вся сім'я виклала зворушливі пости.

"З днем народження, дорога Кімберлі !!! Все моє життя ти для мене та, з кого можна брати приклад. Для мене, ти супер жінка !!Не знаю, як в тебе все так просто виходить. Люди не знають, наскільки ти безкорислива. Я так вражена жінкою, дружиною і матір'ю, якою ти є. Я так вдячна за те, що ми зблизилися за минулий рік. Ти рулиш! Без тебе я б загубилася! Божевільне лайно трапляється з нами весь час, але як нам пощастило, що ми можемо випробувати цю божевільну річ, яка називається життям одна з одною? Я точно знаю, що незалежно від того, що станеться з кимось із нас, ми завжди будемо в порядку, тому що ми є один у одного. Сподіваюся, день народження пройде весело! Я молюся, щоб кожне твоє бажання збулося. Ти заслужила на це! Я люблю тебе!! До кінця часів, я люблю тебе !!!", - трепетно підписала кадр Хлої.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Хлої Кардашян показала маленьку Тру Томпсон зблизька і без фільтрів.

Також Хлое наполегливо працювала над своєю фігурою після пологів. Нарешті знаменитість показала результати фоловерам, розмістивши нові фото на сторінці в Instagram.