Відома російська співачка Валерія, яка з нагоди свого п'ятдесятиріччя знялася у відвертій фотосесії для глянцю, гордо показала в мережі свою підтягнуту й струнку фігуру, яку вона чесно заробила завдяки спорту та правильному харчуванню.

Продюсер Йосип Пригожин пишається своєю дружиною, і поділився знімками коханої в Instagram.

"Ейджизм - дискримінація за віком - виключно російська хвороба", - заявив Пригожин.

"Ну як пишатися і не ставити багатьом жінкам і дівчатам у приклад, вже в тридцять виглядають як бабки, мою Валерію. Як ще довести, якщо не таким чином, що краса жінки не має ні віку, ні кордонів і багато в чому залежить від самої людини. Здоровий спосіб життя, правильне харчування та козання, потужний двигун і мотиватор", - підсумував Пригожин.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що син російської співачки Валерії викликав захват і здивування в мережі. Фанатки були приємно здивовані, яким красенем виріс 19-річний Арсеній. Користувачі мережі захоплювалися красою сина співачки Валерії Арсенія, який позував разом із зірковою матір'ю на одному знімку.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Підписники зазначили, що у такої красивої мами не міг вирости некрасивий син. Варто зазначити, що Арсеній також є талановитим піаністом і захоплюється кулінарією.

Варто нагадати, що популярна співачка російської естради нещодавно дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла, чого ніколи не пробачить чоловікові, продюсеру Йосипу Пригожину.

Валерія розповіла одному з російських видань про своє сімейне життя. За її словами, у них з Йосипом іноді виникають непорозуміння, як і у будь-якої іншої пари. Валерія зізналася, що іноді сердиться на Пригожина.

Нагадаємо, Меладзе в одному халаті утримував Джанабаєву від стрибка за борт.

Як повідомляв Знай.uа Валера ти ж потовстієш! Меладзе хоче стати ближче до хачапурі та вина.

Знай.uа писав, солістка "ВІА Гри" похвалилася соковитою фігурою.