У мережі вже розгорівся сильний скандал, який пов'язаний з організацією кастингів проекту "Х-фактор – 9". Так, співачка Тетяна Брянцева у соцмережі Facebook повідомила, що продюсери проекту після кастингу відмовили їй в участі.

Тетяна Брянцева

На додаток, за словами співачки, кастинг, який нібито проходив у Полтаві, насправді знімали в українській столиці.

"Перша брехня полягала в тому, що цей кастинг знімали в Полтаві, а не в Києві, як було насправді, а точніше, на кіностудії Filmua, на Закревського, 22", - пише дівчина.

Більш того, Тані не повідомили причину, за якою її виключили з проекту. Також виконавиця порадила телеглядачам обрати інші шоу для цікавого проведення часу.

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

"Мені написали, навіть не подзвонили, що продюсери вирішили не знімати мене, і я більше не приймаю участі в шоу. Це ганьба організаторам і продюсерам, які з такою неповагою і безцеремонністю обходяться з талановитими людьми. Брехливе шоу Х-фактор, застерігаю всіх бажаючих і тих, хто вірить в чесність проекту, дивіться краще інші шоу", - повідомляє співачка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нові цікаві виконавці знову і знову завойовують увагу користувачів і телеглядачів. Хоча у новому сезоні "Х-Фактора" з'явився відомий гурт "мотор'ролла", який виконав хіт "8-й колір", вони все ж не змогли потрапити до 5-ки виконавців, яких найчастіше переглядають на YouTube.

Навіть у журі молоді виконавці викликали куди більше емоцій. Так, глядачі умилилялися Шуровим, який обійняв дівчину, яка виконала хіт "Океану Ельзи". Каменських не змогла стриматися коли почула хіт Люби Успенської у виконанні немолодого чоловіка.

Варто нагадати, що на шостому кастингу шоу "Х-Фактор-9" суддів здивувала поява на сцені відомої української співачки Ніни Матвієнко.

Нагадаємо, відомій акторці відмовили в ролі через сексуальність.

Як повідомляв Знай.uа хрест на кар'єрі Винника: кумир мільйонів ризикує втратити все.

Знай.uа писав, ONUKA зняла новий кліп на звалищі. Як вам вибір співачки?