Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram.

В цей раз українська співачка показала шанувальникам нове фото в стильному вбранні і розповіла про свої концерти в Німеччині. На знімку співачка позує в образі брутальної рокерши – у всьому чорному і з ланцюгами. Настя сфотографувалася в чорних лосинах і прозорій кофтинці, за якою проглядається чорний бюстгальтер. На поясі у співачки висить кілька ланцюжків різної довжини та структури, що додає образу зухвалості.

"Два концерти за одну ніч в Німеччині! Завдяки моєму #nkteam. Люблю вас, хлопці", - підписала знімок Настя Каменських. Шанувальники в захваті від такого образу своєї улюблениці і засипають її компліментами в коментарях.

"Розумничка, треба було спочатку туди їхати", "Настя, ти красуня, дуже талановита, великих успіхів тобі", "Дуже красива і худюща стала", "Красуня! Дуже класна! Як, втім, і завжди", "Фігура зачотна, ось тільки треба поправитися, худа стала", "Каменських – ти завжди прекрасна", "Красуня, в будь-яких образах", "Супер", "Шикарна", - пишуть шанувальники в коментарях до фото.

Раніше повідомлялося, що Настя Каменських старанно вивчає іспанську мову. В цей раз українська співачка показала шанувальникам, чим займається в кожну вільну хвилину, яку знаходить у своєму щільному графіку. Як відомо нещодавно співачка презентувала свій новий кліп на пісню "Peligroso". До речі, цей кліп був знятий в США, десь в джунглях.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Так от, цю пісню Настя Каменських заспівала на іспанській мові. Очевидно, що на композиції "Peligroso" співачка зупинятися не збирається, так як активно вивчає іспанську мову. При цьому, в одному з інтерв'ю Настя розповіла, що відмінно знає італійську мову, адже деякий час жила в Італії.

Нагадаємо, Настя Каменських здивувала шанувальників новим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим звабливим фото.