Відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. І знаменитості, якщо чесно, є кому показувати свої соковиті принади – на сторінку Чері підписані понад 11 мільйонів користувачів.

Так, нещодавно зірка соцмереж показала фоловерам сміливе фото, на якому позує в дуже відвертому купальнику, який ледь стримує її пружні форми. Модель позує на пляжі присівши на коліна, а руками підтримує величезний бюст.

Дівчина млосно дивиться в камеру, її мокре волосся прилипло до чола, а на ногах пісок. Модель позує на пляжі серед каменів, а вдалині видніється море. Купальник Ани Чері настільки відвертий, що ледь приховує причинне місце, але в той же час оголює складки на тілі. Зазначимо, що за кілька годин знімок зібрав понад 25 тисяч лайків і кілька сотень позитивних коментарів.

Раніше повідомлялося, що Ана Чері в сміливому боді показала рум'яні булочки. Нещодавно знаменитість показала сміливе фото у відвертому боді, оголивши свої соковиті форми.

Так, на знімку Чері позує біля вікна в спокусливій позі. Для фотографії дівчина одягла ніжно-рожеве боді з рукавами і закритою шиєю, тоді як її попа відкрита у всій красі. А там є на що подивитися. Сміливий наряд моделі підкреслює соковиті стегна Ани Чері, а волосся грайливо спадає на спині. "Не можу дочекатися п'ятниці. Я збираюся провести весь день в ліжку", - підписала фото модель.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Зазначимо, що Ана Чері досить популярна дівчина в Instagram. На її сторінку підписані понад 11 мільйонів користувачів з усього світу. А безпосередньо останнє фото в її записі за якихось дві години зібрало вже майже 70 тисяч лайків і 600 позитивних коментарів та компліментів.

Нагадаємо, Ана Чері не змогла натягнути топік на величезні персики.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ана Чері роздяглася, щоб розкрити рецепт краси.

Також портал "Знай.uа" писав, що спідниця голої Ани Чері розійшлася по швах у самому пікантному місці.