Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Ще недавно телезірка приміряла на себе образи нареченої і цариці блиску, як тепер порадувала шанувальників новими фотографіями з сімейного шопінгу.

У своєму Instagram телеведуча опублікувала ряд фото, які вона зробила на шопінгу з чоловіком – українським телеведучим Юрієм Горбуновим. Як відомо, зазвичай шопінг буває нудним для чоловіків, але чоловік Каті Осадчої – це зовсім інша історія. Подружжя добре повеселилися, приміряли кілька образів і позували на камеру.

"Разом по магазинах – розкіш, така можливість буває рідко. Вибралися в Salvatore Feragamo, добре, купити можна все і відразу. Креативний директор на створення колекції надихався образом Одрі Гебберн, саме вона колись була клієнткою бренду, не дивно. Взуття – окрема любов, а підбори – колони one love", - підписала фотографії телезірка.

Зазначимо, що Катя приміряла кілька стильних луків і, швидше за все, купила все це. Крім костюмів, суконь і штанів, на фото видно, що Катя підібрала до них також модні сумочки різних фасонів і кольорів. Також співачка приміряла кілька пар взуття – від осінніх черевиків і чобіт до мокасин і босоніжок.

Юрій Горбунов, схоже, теж прикупив собі кілька модних одежин. Він приміряв як офіційні костюми, так і більш прості повсякденні луки. Подружжя весело провело час, тим більше що, як зазначила Катя, їм нечасто вдається відправиться на шопінг разом. Шанувальники в захваті від своїх улюблених телезірок, про що написали в коментарях.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

"Всі образи хороші. А Ви з таким макіяжем прекрасна і сяюча. У Вас чудова, щира усмішка", "Ви класна, надзвичайно цікава і красива пара. Щастя вам і нехай ваша любов буде вічна", "Обожнюю вас", "Ви дуже схожі", "Дуже гармонійна пара!", "Чарівні", "Яка кайфова парочка", - пишуть захоплені шанувальники.

Нагадаємо, Осадча на безлюдному пляжі показала, за що її полюбив Горбунов.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.uа" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.