Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Здається, всі підписники вже звикли до не завжди доречних, а іноді і відверто дивних витівок знаменитості. Однак, Волочкова продовжує дивувати. Частіше неприємно. І цей раз не став винятком.

Так, цього разу скандальна балерина опублікувала фото з Ладою Акімовою і оголосила про початок роботи над новою книгою. Все б нічого, але жінки сидять в обнімку, а поруч на столі стоїть кальян і склянки з випивкою. "Сьогодні ми з Ладою Акімовою почали! Працюємо над моєю новою книгою! У домашній обстановці такий процес йде більш продуктивно", - підписала знімок Волочкова.

Підписники не змогли пройти повз чергового фото Анастасії і почали в коментарях обговорювати його. Вони докоряли балерину в тому, що негоже працювати п'яною і накуреною. Деякі запропонували Волочковій заправити кальян марихуаною, щоб їй краще писалося.

"Господи, скільки ж ще в тобі талантів не розкрито", "Будете писати про бл*дство в шоу-бізнесі?", "О mai got, що за дві гусенечки?", "Про те як розкручувати мужиків-лохушників на дорогі подарунки?", "І всіх своїми лаписьками обіймає", "Вона постійно курить кальян", "Удачі, може щось і вийде", "Можна на одних відгуках написати книгу, тільки дуже сумну. Бідна Настя", "Анастасія, ви писати грамотно спочатку навчіться!", "Не нажрітесь в каку, а то не побачите результат свого творчого запійного процесу", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Анастасія Волочкова викликала хейтерів на танцювальний батл.

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова спробувала заспівати, чим сильно налякала фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що Анастасія Волочкова вивалила груди прямо в храмі.