Українська супермодель і суддя програми "Топ-модель по-українськи" Алла Костромічева показала фанатам фотографію, від якої мурашки по шкірі… від холоду. Модель перетворилася на Снігову королеву, таким чином анонсуючи новий випуск шоу "Топ-модель по-українськи".

"Наші учасники відчують на собі всю тяжкість життя первісних людей, з їх дикими, неприборканими емоціями і пристрастю. Чи розтоплять гарячі серця закоханих крижані брили? Або ж холод візьме своє і наші моделі будуть скуті некомфортними умовами? З нетерпінням чекаю випуск! Тільки на Новому каналі о 19:00! Ваша снігова королева", - написала Алла Костромічева у підписі до фото в Instagram.

Шанувальники не залишилися байдужими до такого перевтілення улюбленої моделі та висловили своє захоплення в коментарях. А також повідомили, що з нетерпінням чекають новий випуск шоу "Топ-модель по-українськи".

"Ви прекрасна", "Ура новий випуск! Обожнюю ТМПУ, і до речі, чи буде 2 частина відповідей на питання з Instagram і Google?", "Королева! Красива", "Як орлиця", "Яка крута", "Дуже красива", "Шикарна", "Алла, красуня! А учасники в цьому сезоні настільки безкультурні, що місцями не приємно дивитися", "І я з нетерпінням чекаю випуск, а фотографія просто чудова", - пишуть шанувальники в коментарях до фото.

Зазначимо, що кожну п'ятницю на Новому каналі виходить шоу "Топ-модель по-українськи 2018". Восьмий епізод модного шоу шанувальники побачать вже сьогодні, 19 жовтня. Учасникам шоу "Топ-модель по-українськи" запропонували справжній контракт з агентством. Але замовник шукає екстрим-модель. За шанс отримати реальну роботу мрії моделі будуть позувати на крижаному ложі і ходити по вугіллю. Їх чекають переохолодження, сльози і опіки. Але чи зможе хто-небудь зайти ще далі, стане відомо у новому випуску шоу.

Популярні новини зараз

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Показати ще

Нагадаємо, українська супермодель зазиває літо оголеними фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв про правила харчування Алли Костромічевої.

Також портал "Знай.uа" писав, що Алла Костромічева поділилася секретами ідеального макіяжу.