Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram. Нещодавно знаменитість заінтригувала шанувальників чимось новеньким, виклавши колаж з Лесею Українкою. Фанати думають, що артистка хоче випустити нову книгу.

"Новий проект скоро. Як думаєте , що це?", - поцікавилася Фреймут. Фолловери ж взялися коментувати: "Може нова книга "Як я пишаюсь донькою, яка не є частиною отари"", "Де Ви, а де велика Леся Українка. Порівняли х@й з пальцем! «Коня кують, а жаба ногу підставляє»", "Новий проект тому що "Шоу Оля" закрили??? Аххахаххааххаха може досить вже?", "Порівняла член з пальцем)))Вибачте за мою французьку", "Оля, я думаю вам ще далеко до Лесі Українки. Нащо себе порівнювати з нею.", "Щось таке провальне, як і шоу Оля?".

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Фреймут вирішила показати жіночний образ, прогулюючись в кремовій сукні. Фанатів ж насмішило взуття артистки, а також налякала надмірна худорба.

Також знаменитість додала спільні знімки в Instagram разом з популярною співачкою Іриною Білик. Фанати ж не відразу впізнали Білик на знімках і подумали, що це Майкл Джексон.